header 097a7894test.jpg

Woonzorgcentrum Onderdale breidt z’n werking uit met een dagverzorgingscentrum (DVC).

Dit bevindt zich in Onderdale 1, 9910 Ursel.

 

Een DVC is bestemd voor 65plussers die nog zelfstandig of met ondersteuning van mantelzorgers thuis wonen, maar overdag wat gezelschap, hulp of ondersteuning zoeken. Het DVC kan één of meerdere dagen per week de thuiszorg ontlasten en het zo mogelijk maken om langer thuis te blijven wonen.

Een enthousiast team verzorgt de dagelijkse werking van het DVC. Zij willen de ‘daggasten’ een aangename dag bezorgen. Rust, gezelligheid, een zinvolle dagbesteding, beweging en wat amusement, staan op het programma.

Daggasten kunnen elke weekdag bij ons terecht tussen 9u en 17u.

 

Een dag in het DVC kan er zo uitzien:

Aankomst in het DVC om 9u… een lekker kopje koffie bij de krant… de begeleider organiseert een activiteit bvb soep maken  of een dessert… de soep staat op, de tafel wordt gedekt… een lekkere maaltijd wordt aangeboden, de begeleiders helpen waar nodig…een klein dutje in de zetel of even het bed in… koffie met iets lekkers … deelname aan een activiteit, of gewoon maar kijken naar het gebeuren… terug naar huis….

Doorheen dit programma wordt de zorgverlening uitgevoerd zoals individueel afgesproken.

Informatie over de dienstverlening:

U kan opnameverantwoordelijke Annelies Vervloet  of coördinator Stefan Thönnissen van maandag tot vrijdag bereiken tussen 9u en 17u via het telefoonnummer 09/325.80.00. Voor een bezoek, gelieve telefonisch een afspraak te maken.

Voor onze folder, klik hier.